Mitkä ovat Muksu-tuotteiden ja niiden raaka-aineiden alkuperämaat?

Muksu -tuotteiden valmistuksen lähtökohtana on tehdä turvallisia, terveellisiä ja maistuvia tuotteita pikkulapsille.

Tuotantoprosessit suunnitellaan huolella siten, että tuotteiden turvallisuus voidaan varmistaa. Raaka-aineiden valintaan kiinnitetään erityinen huomio; vain parhaat lastenruokalaatuiset raaka-aineet kelpaavat Muksu-tuotteisiin. Mikrobiologisen laadun, puhtauden sekä aistinvaraisten ja ravitsemuksellisten ominaisuuksien tulee kaikkien täyttää korkeat laatuvaatimuksemme. Nämä samat tiukat laatuvaatimukset koskevat kaikkia Nutrician lastenruoissa käytettäviä raaka-aineita alkuperämaasta, tuotantotavasta ja tuotteet valmistavan tuotantolaitoksen sijainnista riippumatta.

Jotta pystymme varmistamaan raaka-aineiden laadun parhaalla mahdollisella tavalla, Nutricia hankkii raaka-aineita tutuilta ja hyväksi havaituilta sopimustuottajilta. Vuosittaiset säätilanvaihtelut vaikuttavat raaka-aineiden kasvuolosuhteisiin ja siten myös raaka-aineisiin. Jotta voimme taata korkealaatuisten raaka-aineiden saannin myös huonoina satovuosina, on Nutricialla sopimustuottajia useissa eri maissa. Lähtökohtana on hankkia valmistusaineet sieltä, missä ne luontaisesti parhaiten menestyvät.

Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet ovat eri EU-maista lukuun ottamatta raaka-aineita, joita ei viljellä EU:n alueella.

Muksu-tuotteet valmistetaan konsernin omissa tai tarkkaan valittujen alihankkijoiden Euroopan tehtaissa. Valmistusmaan löydät jokaisesta Muksu-pakkauksesta tai voit kysyä sitä soittamalla maksuttomaan, aina avoinna olevaan Nutricia Babyn asiakaspalveluun 0800-9-2438.