Mitä kalalajeja Muksu-aterioissa käytetään?

Muksu-kala-aterioissa raaka-aineena käytetään joko tonnikalaa tai vaalealihaisia turskakaloja (seiti ja turska).

Pakkausmerkinnöissä sana “kala” tarkoittaa jälkimmäistä – eli seitiä ja turskaa. Kaikkien Muksu-aterioiden raaka-aineet täyttävät lastenruoille asetetut tiukat laatuvaatimukset. Nämä nk. lastenruokalaatuiset raaka-aineet ovat jäljitettäviä, huolella valittuja, tarkasti tutkittuja ja ehdottoman turvallisia. Lastenruokalaatuisia raaka-aineita koskevat myös muita elintarvikkeita tiukemmat vaatimukset mm. vierasaineiden osalta. Siksi Muksu-aterioissa käytettäviä kaloja ei pyydetä vesialueilta, joiden tiedetään tai epäillään olevan saastuneita tai joilta pyydetyssä kalassa on havaittu liian korkeita epäpuhtauksia.