Jauhemaiset Muksu-puurot

Valmistus:

  • Lämmitä neste noin 40-asteiseksi.
  • Mittaa lautaselle tarvittava määrä puurojauhetta.
  • Lisää joukkooon lämmitetty neste.
  • Sekoita tasaiseksi ja koemaista, että puuro on syöntilämpöistä.
  • Puuro on hauduttamatta valmista tarjoittavaksi.
  • Tarkista puurojauheen annostelu ja tuotekohtainen käyttöohje pakkauksesta.
  • Valmista vain kerralla tarvittava määrä puuroa.
  • Tarjoa puuro lautaselta sopivan lämpöisenä. Tarkista lämpötila ennen syöttöä.
  • Heitä syötöstä ylijäänyt puuro pois.

Säilytys: Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen -merkintään saakka. Säilytä avattu pakkaus kuivassa paikassa huoneenlämmössä hyvin suljettuna. Käytä avattu pakkaus kuukauden kuluessa.

Muista tarkistaa säilytys- ja käyttöohjeet aina myös pakkauksesta!